Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny a czym smarujecie buzki dzieciaczkom przed wyjściem na dwór?
No już Julka wie co robi, ciekawa świata to wozek trzeba zamienić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga to jest stronka www.fotoknudsen.no/ miłego zamawiania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja smaruje kremem na zime z firmy Nivea
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,dzieki
wera1517,na to wychodzi Wie co lepsze,hi,hi
Ja tez teraz uzywam Nivea dla dzieci. Musze powiedziec,ze sie sprawdza. Ale wczescniej kupilam Avene kuldekrem i tez byl ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Marzenie ja wlasnie jestem na etapie segregowania zdjec, wykupilam pakiet 200szt i pierwszy raz w ten sposob bede wywolywac zdjecia Ale ja korzystam z uslug w Polsce i na polski adres zostana wyslane zdjecia.
Stad zakupilam pakiety
gruper.pl/x.php/1,15518/Cala-Polska-Foto...apierze-Premium.html

Aga z tym chodzeniem wokol szpitala to tez by bylo jakies rozwizanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Wera ja używam allroundkrem od dr Greve i też jest ok .

Czyli Julce się podobało, pozerkała na świat i przycięła komara fajnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kobietki wlasnie wrocilam ze spacerku bo pierwszy raz bylam z wozkiem na zakupach.Wjechalam wozkiem do sklepu KIWI i balam sie ze mnie ktos cofnie ale spoko zrobilam zakupy i nikt nic mi nie powiedzial-a tak sie obawialam Teraz to juz bez problemu bede jezdzila z wozeczkiem na zakupy
Aga31 widac po Julci,ze to kobietka ciekawa swiata i widze,ze mialam racje ze spaceroweczka jej spasiCiesze sie,ze spacerek w niej sie Wam udalJa przy pierwszej corci tez mialam te obawy ale wsadzilam ja w spacerowke i hejjjja w plener-tez na poczatku podziwiala swiat i gaworzyla przy tym na glos a potem padla z wrazen
Wera1517 ja wczesniej smarowalam buzke synkowi kremikiem Nivea na kazda pogode a jak mi sie skonczyl to posmarowalam mu buzke probka kremiku z tej darmowej paczki-to ten krem co o nim napisala Lady dosia- allroundkrem od dr Greve Pharma Ma fajna konsystencje,szybciutko sie rozprowadza i wchlania i nie pozostawia na buzi bialej poswiaty jak krem Nivea o ktorym wspomnialamJak mi sie skonczy ta probka to go bede kupowala
Marzenie mojego paczka to ja nie ugryzlam ani nie schrupalam tylko uslinilam dajac buziaczki hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Marzenie na pewno się mnie szybko nie pozbędą ze szpitala jak już tam pojadę

Dziewczyny Wam też tak ni z gruszki ni z pietruszki spuchły ręce i stopy? Ręce mam od rana spuchnięte jak by mi je ktoś ciągle pompował i ze stopami teraz mam tak samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tustusiowata chyba kazda z Nas tak miala,ze nagle puchly rece lub nogi.Taki urok koncowki ciazyJuz niedlugo bedzie po wszystkim-wytrzymasz tak jak i my wytrzymalysmy I tak samo jak Ty nie balam sie boli i porodu tylko bariery jezykowej i tego,ze mnie odesla do domuProbowali ale sie nie dalam wiec jesli i Ty sie nie zgodzisz to moze i Tobie kaza jak mnie polazic az do wiekszego rozwarcia Jak juz sie zwiekszylo rozwarcie to polozna kazala mi zrobic sobie cieply prysznic na brzuch oraz chodzac po pokoju stymulowac sobie palcami sutki bo to pobudza wydzielanie hormonu Oxytocyny,ktora wywoluje skurcze No i poskutkowalo-zaczely sie czestsze skurcze i z czasem akcja ruszyla choc trwalo to dluzej niz myslalam bo nie jestem pierworodka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A ja nie mialam problemow z puchnieciem. Nic a nic. W ogole mialam ksiazkowa ciaze. Moze tylko skurcze od 22 tygodnia. Ale one tez okazaly sie prawidlowe,he,he No ale wspieram Cie Tuptusiowata duchowo i zycze wytrwalosci Juz niedlugo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok